S: GelDol istasyonlarında şarj işlemini nasıl başlatırım?

C: Öncelikle şarj kablosunun aracınıza ve istasyona bağlı olduğundan emin olun. Daha sonra şarj işlemini başlatmak için GelDol mobil uygulamasını kullanarak cihaz üzerindeki QR kodunu taratın ve şarj işlemini başlatın. Şarj işlemini bitirmek için yine GelDol mobil uygulama üzerinden ‘Şarjı Bitir’ e tıklayarak şarj işlemini sonlandırabilirsiniz.

S: Aracım için doğru şarj cihazını nasıl seçebilirim?

C: Her aracın şarj olabilme hızı farklıdır. Öncelikle aracınızın kaç kW hız ile şarj olabildiğine bakmanız gerekir. Aracınız 11 kW ile şarj olabiliyor ise 22 kW güce sahip bir cihaza da taksanız 11kW ile şarj olacaktır.

S: Neden elektrikli araç almalıyım?

C: Öncelikle benzinli ve dizel araçlar çalışırken fosil yakıtlardan faydalanırlar. Bu da küresel ısınmanın sebeplerinden biri olan havadaki karbondioksit seviyelerinin artmasına sebep olur. Ayrıca, aynı yolu daha ucuza katedebilirsiniz. Elektrikli araçların bakımları daha az masraflıdır, motorları sessizdir ve şarj etmek oldukça kolaydır!

S: Hangi araçlar GelDol'dan faydalanabilir?

CCS Tip 2 şarj soketine sahip tüm elektrikli araçlar ve plug in hibrit araçlar GelDol istasyonundan faydalanabilirler.

S: Aracımı nerede şarj edebilirim?

C: Mobil uygulamamızın harita menüsünde yer alan şarj istasyonlarımızdan herhangi birinde dilediğiniz zaman şarj edebilirsiniz. Ayrıca web sitemizdeki GelDol Ağındaki istasyon listemizi görüntüleyebilir, buradaki herhangi bir istasyondan aracınızı şarj edebilirsiniz. Dilerseniz eviniz veya işyeriniz için web sitemizdeki iletişim formunu doldurarak istasyon kurulumu isteyebilirsiniz. Unutmayın ki hayat dolu dolu, GelDol

Hemen siz de GelDol ailesine katılın!

Hemen siz de GelDol ailesine katılın!